Krachtbalclub Male

Inschrijving Sportkamp 2021

 

 

Schrijf je nu in! 

Van 16 t.e.m. 20 augustus 2021 is er weer volop ambiance op de krachtbalvelden van KBC Male! In de 20e editie vieren we feest en serveren we terug een mix van sport en spel, zowel voor krachtballers als voor niet-krachtballers die onze sport willen ontdekken. Jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar zijn welkom van maandag tot vrijdag telkens van 9u tot 17u in de Brieversweg 375, Sint-Kruis Brugge. Er is opvang voorzien van 8u tot 18u en elke middag wordt er door gemotiveerde kookouders een warme maaltijd geserveerd. Dinsdag is er bosspel en op woensdag gaan we een dagje naar zee om te krachtballen en te spelen. Vrijdag sluiten we het kamp af met krachtbaltestjes en tornooi gevolgd door een diploma uitreiking. 

Kostprijs: 120 euro. Hiervoor krijg je:

 • Enthousiaste en gediplomeerde trainers en animatoren
 • Warme maaltijd en tussendoortjes door gemotiveerde kookouders
 • Gebruik accomodatie en materiaal
 • T-shirt als aandenken
 • Hele week sport en spel van 9u-17u met opvang van 8u-18u. 

Inschrijven kun je door hier te klikken en het inschrijvingsformulier in te vullen. De inschrijving is pas definitief na betaling. Het bedrag moet worden overgeschreven naar BE89 1096 5935 4206. Let op! De inschrijvingen worden stopgezet bij 30 betalende deelnemers, wees snel en schrijf je nu in! 

 

 

 

Inschrijving Sportkamp 2020

 

 

inschrijven

 

Van 17 t.e.m. 21 augustus 2020 is er weer volop ambiance op de krachtbalvelden van KBC Male! In de 19e editie serveren we terug een mix van SPORT en spel, zowel voor krachtballers als voor beginners. Jongens en meisjes van 7 tot 13 jaar zijn welkom van maandag tot vrijdag telkens van 9u tot 17:15u in de Brieversweg 375, Sint-Kruis Brugge. Er is opvang voorzien van 8u tot 18u en elke middag wordt er door het keukenteam een warme maaltijd geserveerd. Dinsdag is er bosspel en op woensdag gaan we een dagje naar zee om te krachtballen en te spelen. Vrijdag sluiten we het kamp af met een spetterende slotshow gemaakt door de kinderen. Geniet na van de foto's van 2017 en 2016.

Kostprijs: 110 euro (90€ vanaf tweede gezinslid). Hiervoor krijg je:

 • Enthousiaste en gediplomeerde trainers en animatoren
 • Warme maaltijd en tussendoortjes
 • Gebruik accomodatie en materiaal
 • T-shirt als aandenken

 

Inschrijving sportkamp 2019

 

 

inschrijven

 

Van 19 t.e.m. 23 augustus 2019 is er weer volop ambiance op de krachtbalvelden van KBC Male! In de 18e editie serveren we terug een mix van SPORT en spel, zowel voor krachtballers als voor beginners. Jongens en meisjes van 7 tot 13 jaar zijn welkom van maandag tot vrijdag telkens van 9u tot 17:15u in de Brieversweg 375, Sint-Kruis Brugge. Er is opvang voorzien van 8u tot 18u en elke middag wordt er door het keukenteam een warme maaltijd geserveerd. Dinsdag is er bosspel en op woensdag gaan we een dagje naar zee om te krachtballen en te spelen. Vrijdag sluiten we het kamp af met een spetterende slotshow gemaakt door de kinderen. Geniet na van de foto's van 2017 en 2016.

Kostprijs: 110 euro (90€ vanaf tweede gezinslid). Hiervoor krijg je:

 • Enthousiaste en gediplomeerde trainers en animatoren
 • Warme maaltijd en tussendoortjes
 • Gebruik accomodatie en materiaal
 • T-shirt als aandenken

 

 
 
 
 

Terugblik op Sportkamp 2018

Vorige week begonnen we het sportkamp met 37 opgewekte baby's en we sloten de week af met 37 geweldige bejaarden. Het kamp is weliswaar nog maar net gedaan, maar als je al eens wil terugblikken op het sportkamp dan kan dit via deze link: https://photos.app.goo.gl/gmWLNSPEpL4iPWnt6