Krachtbalclub Male

Informatie voor kandidaat-leden 2016

Heb je tijdens een kennismaking met krachtbal op je school de smaak te pakken gekregen? Wil je wat meer informatie krijgen voor je lid wordt? Dan moet je zeker verder lezen:

Je bent van harte welkom om deze toffe sport eens uit te proberen. Je hebt sowieso twee gratis trainingen om te proeven. Iedereen is welkom op de training en in onze vereniging is er aandacht voor elke speler, dus aarzel niet en kom gerust af. Als je onze jeugdverantwoordelijke contacteert zal hij zorgen voor een persoonlijk welkom. Hier vind je meer informatie voor nieuwe leden. Bekijk ook eens onze jeugdpagina. Hier vind je uitleg over krachtbal. Je bent ook van harte welkom op 1 van onze volgende activiteiten:

  • opendeurdag: Wij nodigen iedereen, ook vrienden en ouders,  uit op onze opendeurdag om kennis te maken met onze trainers, coaches, accommodatie, sportkamp en vooral onze visie. Wij zorgen voor een drankje, krachtballen en punchbacks. Je bent op zaterdag 21 mei van 10 tot 12 uur welkom in onze lokalen aan de Brieversweg 375 in Sint-Kruis.
  • bekerfinale: Indien je top-krachtbal wil zien dan ben je welkom tijdens de bekerfinale op zondag 29 mei in het Gemeentelijk Sportterrein in Koolkerke
  • krachtbalinitatie malekermis: Op de laatste zondag van juni is het kermis in Male. Wij geven krachtbalanimatie en belonen iedereen met een gratis ijsje. We hebben het zo opgevat dat de kinderen op speelse manier kennis kunnen maken met krachtbal. Je bent welkom van 13:30 tot 17:30 op het Peellaertplein in Male (aan de kerk, recht tegenover de apotheek in de Brieversweg)
  • sportkamp: van 17 tot 21 augustus organiseren we ons sportkamp voor jongens en meisjes van 8 tot 13 jaar. Het is een mix van sport en spel, zowel voor leden als niet-leden. Hier vind je meer informatie.