Krachtbalclub Male

Wegwijzer lokaal

 

Vanuit Gent
Op de E40 neem je afrit 9 (Oostkamp). Op het einde rechtsaf draaien richting Brugge, Sint-Kruis. Op het rondpunt terug rechtsaf, de Gruuthuselaan in. Blijven volgen tot aan het rondpunt. Hier rechtsaf draaien, de Bruggestraat (N50) in. Blijven volgen. Je rijdt over een spoorwegbrug en het kanaal Brugge-Gent. Aan het rondpunt rechtdoor. Op het einde kom je op de ring rond Brugge (R30). Rechtsaf slaan.
zie Detail.
alternatief vanuit Gent afrit Beernem :
Op de E40 neem je afrit 10 (Beernem). Op het einde linksaf draaien (N370). De hoofdweg volgen richting Oedelem. In Oedelem centrum draai je linksaf (let op : gevaarlijk T-kruispunt) en direct rechtsaf richting Sijsele. Je volgt de hoofdweg tot in Sijsele centrum. Aan de verkeerslichten draai je linksaf (N9). Je volgt de hoofdweg en rijdt de gemeente Sint-Kruis Brugge in. Je neemt de eerste straat rechts (er staat een bordje met Abdij Male) en je draait links mee met de Lodewijk van Malestraat. Op het einde sla je rechtsaf (Brieversweg).

Vanuit Kortrijk
Volg de autoweg Kortrijk-Brugge (E403). Je rijdt over de E40, vóór de tweede verkeerslichten sla je rechtsaf de Koning Albertlaan in, richting Sint-Michiels. Je passeert 2 rondepunten waarbij je steeds de hoofdweg volgt. Je rijdt onder de spoorweg. Je draait rechtsaf de ring rond Brugge (R30) op. Je passeert 3 verkeerslichten voor het station van Brugge. Je rijdt verder over de hoge brug over het kanaal Brugge-Gent en passeert 1 verkeerslicht. zie Detail.


Detail


Je passeert aan de Gentpoort 2 verkeerslichten die 25 meter van elkaar staan. Juist vóór de volgende verkeerslichten aan de Kruispoort sla je rechtsaf, de Maalsesteenweg (N9 - Maldegem) in. Aan de derde verkeerslichten (op de hoek zie je een Carrefour) sla je linksaf de Doornhut in. Aan de verkeerslichten sla je rechtsaf de Brieversweg in. Het krachtballokaal op het Maleveld is helemaal op het einde van de Brieversweg gelegen, ter hoogte van nummer 375.

KBC MALE Brieversweg 375 (Maleveld)
8310 St. Kruis - BRUGGE