Krachtbalclub Male

Pupillen spelen verrassend gelijk bij Heist A: PUP Heist A - Male 17 - 17

Zaterdagnamiddag moesten onze pupillen naar Heist om tegen Heist A te spelen. Heist A heeft dit seizoen nog maar 2 wedstrijden verloren: 2 keer  tegen het supersterke Moerdamme. Alle andere wedstrijden werden met groot verschil gewonnen. Ook in Male had Heist A vlot gewonnen: 5 - 16.  

Kapitein Iris koos ervoor om in de eerste helft met de wind en de zon vanachteren te spelen in de hoop om er een spannende eerste helft van te maken. Dat lukte. Male nam een goede start met mooie worpen van Kobe, Roman en Warre. Ook verdedigend werd goed gespeeld. Heel de eerste helft stond Male voor, maar nooit meer dan 3 doelpunten. In de laatste minuut voor de rust werd een rugworp van Roman met veel moeite buiten geduwd. Toch stond Male aan de rust 9 - 11 voor. 

Iedereen dacht dat Heist in de tweede helft veel beter voor de dag zou komen en dat Male veel last zou hebben van de tegenwind en de zon in de ogen. Male bleef echter prima aanvallen met worpen van Kobe, Lore, Iris en Roman. Op één minuut van het einde stond Male 15 - 17 voor. Heist probeerde een rugworp die net niet gevangen werd. Zo werd de eindstand 17 - 17. Een bewijs van de mooie vooruitgang van onze pupillen. Proficiat aan de spelertjes en aan coach Germain!

(verslag: Marc)