Krachtbalclub Male

Miniemen Jongens Sporting Brugge - KBC Male 18 - 20

Zondag 4 december 2011.  Onze miniemen stonden samen met Sporting Brugge aan de kop van het klassement. Beide ploegen hadden 36 punten na 9 wedstrijden. De laatste match voor de winterstop zou dus beslissen wie als leider het nieuwe jaar ingaat.  

Bij sporting waren slechts 4 spelertjes aanwezig. Male speelde met Robbe, Matthias, Wannes, Michaël, Bavo en Edward.  De zenuwen stonden aan beide kanten gespannen.

Sporting begon het best aan de match, onderschepte de eerste aanval van Male en nam aan het begin een kleine voorsprong van 2 punten. Bij 6 - 4 kon Robbe een rugworp scoren en zo de bordjes weer in evenwicht brengen. Even later kwam Male terug op voorsprong 6 - 7. De rest van de eerste helft bleef het bijzonder spannend. Aan de rust stond het 12 - 12. 

Ook in de tweede helft bleef het bijzonder spannend nu was het echter Male dat meestal een doelpuntje voorstond. de vermoeidheid begon aan beide kanten mee te spelen. Hierdoor konden meer worpen onderschept worden. Male hield het best de zenuwen onder controle en kwam 2 punten voor op een vijftal minuten van het einde. Deze voorsprong bleef op het bord staan. Eindstand 18 - 20. 

De miniemen van Male staan halfweg de competitie verrassend alleen op kop. Er werd al drie keer met 2 doelpuntjes verschil gewonnen. De tweede competitiehelft belooft dus bijzonder spannend te worden.  

Een dikke proficiat aan alle miniemen.