Krachtbalclub Male

2NH Aalst-Male

2NHA Aalst-Male

Opstelling Aalst: Ignace Van Oudenhove (barrage) – Maarten Bogaert (rechtervleugel), Joris Brouckaert (linkervleugel), Bart Neckerbroeck (achterman)

Opstelling Male: Jonathan Leliaert (barrage) – Jeroen Neirinck, Christiaan Comeyne en Matijs Gheselle (vleugelspelers) – Sander Gheselle (achterman)

 

De bezoekers waren bij de start van de wedstrijd niet bij de les en kregen na een tiental minuten al een 7-1 rond de oren. De aanvallers van Male hadden veel last met de laaghangende zon en met de ervaren thuisploeg die vrank en vrij speelde. Door een uitstekende pressing konden de Ajuinen tot 3 maal toe de tweede worp afblokken voor de middellijn. Daarna konden de Bruggelingen het evenwicht in de wedstrijd herstellen. Ondanks verwoede pogingen kwam Male niet dichter en aan de rust stond er nog steeds een zespuntenkloof op het bord (12-6). Joris had al een wedstrijd bij de reserven in de benen maar bleef aanvallend overeind. Ignace Van Oudenhove bleef de verdediging van Male voor problemen zorgen door zijn korte draaibewegingen en Maarten Bogaert scoorde zoals in zijn beste dagen het merendeel van de Aalsterse doelpunten. Male roteerde om de tien minuten maar het duurde tot halfweg de tweede helft vooraleer de bezoekers dichterbij konden komen (16-13). Aalst kreeg het fysiek moeilijk maar bleef aanvallend quasi foutloos. Met harde en precieze worpen werd de verdediging van Male nog meermaals uit elkaar gereten zodat de overwinning van Aalst nooit in gevaar kwam. Eindstand 21-16.

verslag: Christiaan

 

2NHR Aalst-Male
Opstelling Male : Coopman Dimitri ( barage )- Leliaert Matthias , Tulpin Reinart , Vandenbulcke Jeroen ( vleugelspelers )- De Temmerman Tom , Wargnye Pieter ( achterman)
Opstelling Aalst : Bulte Robin ( barage )- De Bruyn Gerben , Brouckaert Joris ( vleugelspelers ) De Schryver Bram ( achterman )

Na een gelijk opgaande start kwam Aalst 1 punt voor. Kort daarna maakte Jeroen  Vandenbulcke een mooie rugworp waardoor Male op voorsprong kwam. Toch was Aalst een maatje te groot voor Male. De sterk spelende Joris Brouckaert, die vervolgens nog een match met 2NHA speelde, kon te gemakkelijk doelpunten maken waardoor Male snel terug op 3 punten kwam. De bezoekers hadden veel moeite om ballen te onderscheppen. De eerste helft eindigde dan ook op 10-7.
Ondanks de nogal moeilijke eerste helft hield Male toch de moed erin. Jammer genoeg kwam er weinig verandering in het spel. Aalst kon daardoor nog meer uitlopen. Male had veel moeite om de overkant van het plein te bereiken en ze maakten in de tweede helft ook maar 4 doelpunten meer. Eindstand 19-11

verslag: Dimitri