Krachtbalclub Male

eerste matchen

Dit weekend stonden de eerste matchen van het nieuwe seizoen op het programma,
Kbc Male start met maar liefst dertien ploegen.  5 heren, 3 dames en 5 jeugdploegen.

De miniemen jongens en 3de nationale dames mochten al onmiddelijk starten met een rustdag.

De pupillen starten in Maldegem Donk hun eerste wedstrijd.  Maïco, Iris, Roman en Kobe namen een goede start en waren zowel verdedigend als aanvallend een maatje te sterk voor Donk.  Iedereen gaf het beste van zichzelf en de 7-15 overwinning was dik verdiend.


De heren van 2de nationale kregen met Beitem een oude bekende op bezoek (vorig jaar mee titelkandidaat). 
Bij de reserven kwamen Dimi, Tom, Mathias, Reinhardt, Pieter en Jeroen Vdb in actie.  Male ging de laatste minuut van de wedstrijd in met 3 goals achterstand.  Jeroen Vdb kon na het onderscheppen van een eerste worp nog een rugworp scoren maar winst zat er niet meer in.  eindstand 14-15 na een spannende match

rechtstaand:  Jeroen, Pieter, Tom, Mathias  vooraan coach Eric, Reinhardt en Dimi

 

Na de  spannende reservematch kon Male Two beginnen aan hun wedstrijd.  Ze kenden een moeilijke start en kregen een 1-5 achterstand te verwerken.  Male Two herpakte zichzelf en kon zo een 7-7 ruststand laten noteren. 
De tweede helft startte met aan beide zijden weinig doelgevaar.  Goed verdedigend werk zorgde ervoor dat er weinig derde worpen te zien waren.  Beitem kon dan toch even uitlopen en zo kwam de 10-14 eindstand op het bord.

Bij de dames was er ook spanning.  De reserven wonnen met 30-32 in Maldegem, hier speelden Shauni, Manon, Sien, Nele en Liselot.
Daarna gingen de dames van 1nda van start met Janne en Eva als nieuwe basisspeelsters. 
Maldegem staat steeds gekend als een moeilijke verplaatsing en aan de rust hadden de dames een achterstand van 5 goals.  ruststand 13-7.  In de tweede helft herpakten de dames van Male zich en konden ze minder foutjes maken.  Ze kregen slechts twee goals tegen en via een rugworp van Eva kwam Male nog tot op 1 goal. 
eindstand 15-14

 

Zondagmorgen trokken de heren van eerste nationale naar Ichtegem (kbk)
De reserven met Seb, Jonas B, Dylan, Chris en Jeroen N boekten een heel mooie 5-27 overwinning

Het Maalse fanionteam werd dit jaar versterkt door Louis Tourlamain.  Hij speelt naast Matthieu, Koen, Timothy en Joos.  Male startte sterk en ging de rust in met twee goals verschil.  Ichtegem startte de tweede helft sterk en slaagde  erin gelijk te komen na rugworp.  Na een kwartier in de tweede helft stak de Maalse aanval een tandje bij en een sterk spelend Ichtegem moest een kloof laten.

eindstand 16-24

 

Alle andere uitslagen van dit weekend zijn terug te vinden op de site

alsook foto's op picasa in de map huidig seizoen