Scholieren reekskampioen SJB na testmatch Osiris Aalst - KBC Male 16 - 26

Na een spannende competitie waarbij zowel de scholieren van KBC Male als die van Osiris Aalst slechts één wedstrijd verloren  moest deze testmatch de reekswinnaar aanduiden die het zal opnemen tegen Aalter voor titel bij de scholieren. Op het veld van Robland nam Male een prima start. Na enkele minuten stond een   3 - 1 stand op het bord. De voorsprong werd systematisch verder uitgebouwd. Zowel verdedigend als aanvallend speelde Male een schitterende partij. Aalst had de grootste moeite om te scoren, terwijl Male verstandig bleef opbouwen en knap afwerkte. Kort na de rust stond dan ook een tienpuntenkloof op het bord. Na een dipje van Male liep de voorsprong terug tot 7 punten, maar dichter kwam Aalst niet meer.  Proficiat aan spelers: Mathias, Jonas, Jonas, Sybren, Dylan en Dylan  voor een fantastisch seizoen.

Verslag: Marc Sevenhant