3NHR: KBC Aalter - KBC Male 17-9

Als eersten, op deze stormachtige avond, betraden onze reservespelers het sterk hellend veld van KBC Aalter (reglementair??). Bij Male begon op het veld: Dimitri Coopman (barrage), Jeroen Vandenbulcke en Reinhart Tulpin (vleugelposities), Tom De Temmerman (achterman). Pieter Wargnye begon op de bank waardoor Male het de eerste tien minuten aanvallend wat tekort kwam. Gelukkig kon Male de schade wat beperken door sterk verdedigend te spelen, mede met dank aan uitblinker Jeroen Vandenbulcke die dankzij zijn sterke match als 5e man mocht fungeren tijdens de hoofdmatch. Toen Pieter Wargnye in kwam vallen voor Dimitri Coopman vlotte de aanval iets beter, maar door een zeer sterk spelend Aalter strandde ons team op 5 punten...

Daar vorige week alles vlot verliep, verliep het deze week een heel stuk minder vlot. De tweede helft was zowat het evenbeeld van de eerste helft. Male begon wel iets sterker aan de match, maar jammergenoeg tevergeefs. Jeroen Vandenbulcke poogde nog een rugworp, maar die miste net het doel. Zo eindigde deze match in mineur voor Male. Eindstand: 17-9.

Verslag door Sander Gheselle