1NA : MALE-LISSEWEGE 42-14

Fack Rik
Fack Frederik
Pychavet Gaëtan

Male kon geen beroep doen op de studenten Pieter Goeminne en Diederik Huys en zo mocht Christiaan Comeyne zijn debuut maken in het eerste viertal. Bij de bezoekers ontbrak Kris Coudeville.

Lissewege kon Male niet verrassen maar ze gingen voluit hun kans. Achterman Gaëtan speelde als 17-jarige een prima partij. Ook Tijs en Frederik waren niet onder de indruk van Male en stelden regelmatig de verdediging van de thuisploeg op proef. Door het harde veld was het een open partij waarin er in 50 minuten 56 keer gescoord werd. In de eerste helft vormden Joos en Timothy het aanvalsduo en de toeschouwers konden zich opwarmen aan enkele spectaculaire verre worpen. Ruststand 21-7. In de tweede helft veranderde er niet veel aan het spelbeeld want ook daar stond er een 21-7 stand op het bord : eindstand 42-14.

Door deze overwinning kan Male terugblikken op een uitstekende heenronde waarin er geen puntenverlies werd geleden.