Krachtbalclub Male

1NHA: Menen-Male 19-29

Zaterdagnamiddag trokken we met 8 spelers richting Menen.
De reserven starten hun match om 13u en speelden met Yves Dusautoir, Kris Blomme, Benedict Vandaele en Jasper Maes.  Ze zorgden voor een spannende match en slaagden erin om in de laatste minuut met het kleinste verschil te winnen. 
Eindstand: 17 - 18

Om 14u startten Matthieu Verhulst, Joos Anseeuw, Timothy Compernolle en Koen Van Iseghem hun wedstrijd. Male kende een moeizame start. De achterman bij Menen was een onbekende waardoor Joos en Timothy wat moeite hadden in de aanval.  Menen begon aanvallend sterk waardoor ze na tien minuten een 8 - 5 voorsprong hadden.  Na een minuut time-out herpakte Male zich en begon alles goed te draaien.  Zowel vleugels als barrage zorgden voor mooie tippen en Koen pakte als achterman enkele mooie ballen.  Toen Joos in de laatste minuut een knappe eerste worp van 20 m gooide, kon Matthieu afwerken met een rugworp.  Zo ging Male de rust in met 4 goals voorsprong

De tweede helft start Male heel sterk en al snel liepen we 8 goals uit.  Menen probeerde nog en kwam tot op 18 - 22.  Na nog een reeks mooie aanvallen en een knappe rugworp van Timothy eindigde de wedstrijd met een verdiende overwinning voor Male.

Eindstand: 19 - 29

Verslag: Matthieu Verhulst