3NR Male-Ingelmunster 39-16

Wedstrijdverslag door Ingelmunster:

Na heel wat wedstrijden met een lagere opkomst gingen we met de volle 10 spelers naar Male dit weekend. Dit zorgde voor een ruime marge naar vervangspelers en verschillende mogelijkheden van opstelling. Vooraf wisten we al dat het een moeilijke opgave ging worden maar we lieten ons niet ontmoedigen. Een plein dat door de weersomstandigheden van de laatste maanden er zwaar modderig bijlag, heette ons welkom.

We startten vol goede moed aan de wedstrijd, maar al snel werd duidelijk dat het vechten tegen de bierkaai was. Zowel verdedigend als aanvallend speelde Male een stuk sterker. Onze lage succesratio van de aanval, en een inferieure conditie bij sommige spelers zorgde voor een niet stoppen uitloop van Male. Half-time was het reeds 18-7 voor Male. Tijdens de tweede helft werd een vervanging doorgevoerd, maar ook dit hielp weinig. We bleven rustig de wedstrijd verder uitspelen, kregen nog 4 rugworpen tegen ons. Topmoment van de wedstrijd voor Ingelmunster was wanneer Ward Bruyneel een rugworp tussen de verdediging in het doelgebied kon scoren. De uiteindelijke eindstand, 39-16 voor male.

Spelers van Ingelmunster: Bruyneel Ward, Hoflack Jeroen, Desmedt Maxim, Quagebeur Angelo en Philippaert Koenraad. Coach: Jan Messiaen