Krachtbalclub Male

1Na niet opgewassen tegen sterk Buggenhout

Na weken inactiviteit en twee maanden waarin er niet getraind kon worden moest Male in Buggenhout op zoek naar de overwinning. Na het verlies van St-Michiels was het voor de heren de uitgelezen mogelijkheid om de koppositie terug over te nemen.

In de eerste helft werd meteen duidelijk dat Buggenhout zijn vel duur zou verkopen. Eenmaal stond Male op kop, dan was het vijf minuten later Buggenhout die het heft in handen nam. In de laatste minuut kon Male nogmaals scoren en zodanig met het kleinste verschil rusten. (10-11)

 Tweede helft startte Buggenhout furieus. De Maalse verdediging liep achter de feiten aan en in no time stond er een verschil van 3 punten op het bord. In de ganse tweede helft bleek zelfs na plaatswissels geen kruid gewassen tegen een subliem gooiend Buggenhout. De kloof kon niet kleiner gemaakt worden en met nog 5 minuten te spelen was het alles of niets. Zoals de uitslag toont werd het niets.

Proficiat aan Buggenhout met hun stevige prestatie. Bij ons zal binnenkamers eens grondig nagedacht moeten worden wat er beter kan. Gelukkig recupereren we Pieter, wat zoiezo positief is voor de ploeg.