Eerste Kwart voor Twee - tornooi te Male

Zaterdag 12 november 2005 organiseerde we voor het eerst een "Kwart voor Twee-tornooi".

De pupillen en vooral de mikrabas hebben er erg naartoe geleefd. De weergoden waren ons gunstig gezind met een prima krachtbalweertje. Voor de kleintjes was dit hun eerste tornooi.  Ook voor gelegenheidsscheidsrechters Liselot en Ellemie was het een vuurproef als fluitenier. Heleen en Christiaan zorgden voor de ontvangst en de catering.  Janne en Dirk noteerden de uitslagen.  Marc, Lieve, Jonathan, en anderen hielden de score bij.
Tijdens de opwarming gebeurden jammer genoeg twee accidentjes: Tine en Leander botsten met de hoofden tegen elkaar.  Leander had er het meeste last van.  Lucas liep een spierverrekking op tijdens het afsluitend sprintje.  Lucas kon echt niet mee doen.  Hij verdient onze troost, we wensen hem een snelle genezing (rusten hé, Lucas!).

De nieuwe krachtbal-spelvorm wordt "kwart voor twee" genoemd omdat we spelen op een vierde van een krachtbalveld en met twee tegen twee met telkens twee worpen. Deze eerste test voor het spel dat we pas enkele weken geleden hebben uitgevonden verliep erg goed.  Zowel de pupillen als de mikrabas amuseerden zich mateloos. Bij de pupillen verliep het spel zelfs zeer snel en intens.  De eindresultaten zijn niet belangrijk maar hieronder toch een overzicht van de setpunten.  Veel sets eindigde met slechts één doelpunt verschil zodat het eindresultaat ook anders had kunnen zijn.

PUPILLEN MIKRABAS

Sybren,Peter - Sofie,Hannah Victor,Charles - Leander,Margot
2 - 0 1 - 1

Sybren,Peter - Tine,Warre Margot,Charles - Victor, Alexander
0 - 2 0 - 2

Sofie, Hannah - Tine,Warre Leander,Margot - Victor,Alexander
0 - 2 2 - 0

Dit is voor herhaling vatbaar, vinden jullie dat ook niet?
Sportieve groeten, Hein
Foto's kun je bekijken in ons fotohoekje of door hier te klikken.