1ND KBC Male - WWR Ingelmunster 18-16

Op 1 november trokken onze dames met de supporters naar Male. Het was koud en nat. Bij de start van de wedstrijd geloofden onze dames sterk in zichzelf! Ze startten sterk en speelden goed mee. Telkens 2 of 3 punten achter. Een moeilijke eerste worp en geen feilloze afwerking zorgden ervoor dat ook aan de ruste nog vier punten ingehaald dienden te worden. Ruststand dus 11 - 7. Aan de tweede helft werd ook weer sterk gestart. Na enkele doelpunten werd er meer dan 5 minuten geen enkel doelpunt meer gescoord aan beide kanten. Dankzij goed verdedigend werk en geen slechte aanval kwam het 14 - 14 gelijk. Er werd evenwichtig over en weer gespeeld. Het bleef spannend tot in de laatste minuut. Eindstand 18 - 16 na twee gemiste rugworpen (Heidelinde Phillipaert)

Gespeeld voor Ingelmunster: Bieke Demasure, Lies Defreyne, Lisa Soenens, Eline Devolder en Heidelinde Philippaert.