1NA KBC Male – D&W Koekelare 16-7

Koekelare zakte zaterdag af naar leider Male. Renaat is voor enkele wedstrijden buiten strijd en Hans kwam de ploeg versterken als 5e man.Het weer zat een beetje tegen en na 1 wedstrijd was het terrein al in een modderpoel herschapen. De aanhoudende regen zorgde ervoor dat het zeker niet beter zou worden.
De wedstrijd startte gelijkmatig, maar al vlug kwam Male op voorsprong. Koekelare verdedigde wel goed, maar kwam aanvallend een stuk tekort. Het zware veld en het weer zorgden voor een heel traag spel, dat weerspiegeld werd in de magere tussenstand : 8 - 4.

In de tweede helft meer van hetzelfde. Koekelare kon aanvallend niet overtuigen. Male daarentegen zette een tandje bij en liep verder uit. Hans kwam nog even in voor Bjorn, maar ook hij kon het tij niet keren. Koekelare blonk even uit na een spectaculaire save van Pieter Jan, waarbij Maarten in de tegenaanval nog een rugworp kon scoren. De wedstrijd eindigde met 16 -7, maar daar was niemand meer in geïnteresseerd. (Pieter Jan Claeys)