1NA : Ichtegem-Male : 17-24

Dat de eerste wedstrijd van het seizoen geen sinecure is, hebben de andere play-off -ploegen (van vorig seizoen) ondervonden. Sint-Michiels kon nog een gelijkspel uit de brand slepen, maar zowel Loppem als Buggenhout verloren. Ichtegem maakte duidelijk dat ook Male hetzelfde scenario kon verwachten.

Met een furieuze en fysiek slopende start bracht het Male (Timo, Joos, Pieter en Jeroen) in de problemen. Zowel verdediging als aanval acteerden nog niet op topniveau en het verdict na een kleine tien minuten was 7-1. Een time-out bracht de nodige rust. Vooral de afwerking verliep beter en aan de rust was het verschil al teruggelopen tot 12-9. Na de rust ging Male (gesterkt door de bergaf) op zijn elan door. De achterstand werd na ruim vijf minuten spelen omgebogen in een voorsprong. (12-13) Een daaropvolgende rugworp van Jeroen op aangeven van Joos brak de veer bij de thuisploeg. Een moedig strijdend Ichtegem kon moegestreden geen vuist meer maken en Male speelde vakkundig de wedstrijd uit.