3NDB : Oostduinkerke-Male 34-19

Ellemie en Heleen waren op opleidingsweekend met Oranje. Dus konden Lotte Maertens en Eva De Knock deze week wél hun eerste optreden in de officiële competitie maken.

Coach Hein moest zelf spelen in Heist, Germain was de invaller van dienst, chauffeur van dienst Dirk De Knock was ook supporter nummer één.

Male speelde met volgende opstelling:
Barrage en tweede worp: Janne Michielssens
Rechtervleugel en 1ste en laatste worp: Liselot Comeyne
Linkervleugel: Lotte Maertens
Laatste man: Eva De Knock

Janne en Liselot begonnen goed aan de match en scoorden regelmatig. Jammer genoeg konden we zelf weinig ballen vangen en scoorde Oostduinkerke ook veel.

Aan de rust was nog alles mogelijk: 15 – 14

De Oostduinkerkse verdedigsters begonnen Liselot en Janne te kennen (of waren Liselot en Janne vermoeid?). Feit is dat Male nog weinig kon scoren en ODK des te meer.

De eindstand werd dus iets van 19 – 34. Zo werd het dus toch nog een grote kloof. Oostduinkerke won verdiend, ze hadden ook er één speelster bij die erg ver gooide. Male mag ook trots zijn op haar prestatie met twee nieuwe speelsters.
Onze dames zijn nu met zijn zessen. Forfaits kunnen nu beter vermeden worden. Nog een paar erbij en ze kunnen een heuse match spelen op training.

Groet,
Hein