Heren 1NA verliezen met het kleinste verschil!

Na de overwinningen van de dames (25-20) tegen Maldegem en van de reserven (30-13) moesten de heren uit 1NA aan de slag tegen Temse.

Met de twee sterkste verdedigingen in eerste klasse tegenover elkaar beloofde het een gesloten wedstrijd te worden. En inderdaad, de verdedigingen waren baas. Temse kon als eerste de voorsprong nemen.

De Maalse aanval die tegen Sint-Michiels nog zo zwaar uithaalde vond tegen Temse niet het juiste antwoord op een collectief sterk geheel. Het kleine verschil bleef de ganse wedstrijd op het bord staan en zo won Temse verdiend.

Als noot wil ik Chantal op deze manier een hart onder de riem steken. Ze brak zaterdag haar voet en zit 6 weken in het gips. Veel beterschap

Onder het motto na regen komt zonneschijn trachten we volgende week beter door te komen!