2ND KBK Ichtegem A-KBC Male 33-18

De Laatste damesmatch van seizoen 2006-2007. Is dat geen verslagje waard ?

Male kwam opdagen met vijf speelsters, Heleen, Janne, Rebecca, Eva en ikzelf. Aan de tafel hadden we trouwe supporter en chauffeur Dirk en ook de mama van Rebecca stond steunend aan de kant.

Het zonnetje scheen, een beetje wind, weinig wolken, een heerlijk weertje dus. We zagen het allemaal goed zitten, en inderdaad, de eerste 10 minuten gingen als gegoten. Met een eerste worp van Janne (altijd grond) en Heleen die de tweede nam, kon Liselot het steeds afmaken. Achterman/vrouw Eva nam hier en daar een bal en na een paar ballen die buiten vlogen van de tegenstanders liepen we zelfs voor tot 8-4. Toch, het mocht niet baten. Male begon moe te worden, en vooral Liselot liet heel wat steken vallen, door steeds op de lijn te lopen bij de eerste worp. We eindigden de eerste helft met +- 6 punten achterstand.

De tweede helft begon stroef, maar we hielden vol ! Rebecca deed een paar schitterende tipppen (jammer genoeg niet echt gevangen door de vleugels) en Heleen ving vele ballen die over haar vlogen. Toch eindigden we de match met 33-18.

Verslagen maar toch opgewekt gingen we douchen, want wij dames van Male verliezen misschien nogal vaak, we zijn een toffe bende en amuseren ons rot !!!  We zijn ook super trots dat we dit jaar geen enkele match forfait hebben moeten geven ! Schitterend toch...
Sportieve Groeten,
Liselot Comeyne

Noot van de redactie : voor Liselot was het tevens de laatste wedstrijd van dit én van volgend jaar. Ze zal het seizoen 2007-2008 vanuit Zuid-Afrika volgen. Hopelijk schrijven haar ploegmaten ook af en toe een wedstrijdverslagje. Veel succes down under !