Eindronde gestart voor pupillen en miniemen

Beide jeugdploegen waren vandaag onvolledig. Toch trachten onze jonge krijgers er een leuke wedstrijd van te maken.

De pupillen, die via een prachtig seizoen onverhoopt de eindronde voor de titel mochten spelen, kwamen vandaag een stuk te kort tegen een ijzersterk Beitem. Het waren de foutjes (te ver lopen, bal laten vallen, concentratieverlies) van onze eigen youngsters waarvan een uitgekookt Beitem profiteerde.

De miniemen (nog altijd ongeslagen) zonder Akim (speelt mee met de kadetten), Wouter en Anthony wonnen uiteindelijk vlot hun wedstrijd. Aanvallend speelden onze jonge gasten een prima eerste helft. De eerste 8 minuten van de tweede helft was het ritme uit de wedstrijd. Verdedigend speelden de Malenaars sterk, maar aanvallend werden er geen doelpunten meer gemaakt. Beitem kwam terug tot op 3 punten. Matthias nam dan zijn ploegmaten aanvallend op sleeptouw, waardoor het verschil terug groter werd. Teleurstelling en ontmoediging dreef de Beitem-spelers nog verder in het verlies, waardoor Male met een groot verschil won.