Kadetten verliezen, met klein verschil

De regenval van gisteren was maar op enkele plaatsen te zien op de velden van KBC Male. KBC Male die vanmorgen vernam dat de speler Guillaume ziek was en niet kon meedoen moest het in de 1/8 finale met drie doen.
De opzet was voor MEZ Snellegem maar Male kon mooi onderscheppen en kon zo toch één keer voorkomen in de wedstrijd. MEZ Snellegem die kon profiteren van de afwezige speler, speelde in het begin wat ijverig maar na een goede tien minuten bleek Male de bovenhand te krijgen, vele ballen werden gevangen of nipt gemist. KBC Male had een verdienstelijke helft gespeeld, MEZ Snellegem maakte niet echt de indruk goed wakker te zijn. In de tweede helft lag het niveau bij beide ploegen wat hoger, ook opnieuw werden aan beide kanten ballen gevangen en net gemist. KBC Male heeft drie rugworpen gepoogd waarvan er 2 werden gescoord, maar tevergeefs, met drie werd Male nipt geklopt en zo heeft MEZ Snellegem zijn ticket naar de 1/4 finales.

Tsjuddy Forton