Male maakt zich op voor een warm weekend!

Na de overwinning van zaterdag tegen Buggenhout, wordt komende zaterdag in Male de topper (Male - Sint-Michiels) gespeeld. Beide ploegen verloren dit seizoen slechts 1 keer.

Genoeg voorbeschouwing. In de wedstrijd tegen Buggenhout kon Male niet rekenen op Kenny die door een werkongeval nog afwezig was. De basisploeg van vorig seizoen startte tegen een furieus Buggenhout. De eerste aanval van Buggenhout was meteen raak. Male herstelde het evenwicht en nam het commando over. Na 10 minuten stond er al een ruime voorsprong op het bord. Male was duidelijk een maatje te sterk voor dit Buggenhout dat moeilijk kon scoren. De tweede helft was een maat voor niets. Male diepte de voorsprong verder uit en na 50 minuten stond er 30-15 op het bord.

Een sterke prestatie van de Maalse ploeg die vol vertrouwen naar de match van zaterdag uitkijken, daarin ontmoet de sterkste verdediging de sterkste aanval. Voor de geïntereseerden : om 15u30 begint de match in Male.