Male zonder moeite voorbij Koekelare

Male mocht dit weekend afzakken naar de terreinen van Koekelare. Met de volledige herenploeg(en) - zowel 1e nat als provinciale speelden in Koekelare- maakten we de verplaatsing (in totaal 17 seniors).

In de eerste helft mocht kersverse papa Timothy de score openen. Een sterk verdedigend Male hield de thuisploeg ver van het eigen doelgebied, waardoor er snel een kloof op het bord stond. Terwijl bij wijlen Male zeer vlot scoorde moest Koekelare bij elke poging het onderste uit de kan halen om de Maalse-verdediging weg te zetten. Dat lukte niet echt en aan de rust stond het al 2-13.

De tweede helft werd een kopie van de eerste helft. Eventjes was er opschudding, na 7 minuten in de tweede helft deed Maarten (Koekelare) zich zeer tijdens een magnifieke save. Na een minuut of tien toekijken nam ie gelukkig (voor hem en voor Koekelare) terug zijn plaats in. Male kon net zoals vorige week iedereen vervangen zonder dat er iets aan het spelbeeld veranderde. De eindstand van deze competitiewedstrijd was 8-28.