1NA Temse-Male 8-25

Male wint overtuigend
Male ging in Temse op zoek naar zijn 6e overwinning op rij. Als je bedenkt dat Temse mee aan kop staat, dan weet je dat dit een moeilijke verplaatsing wordt. Bij Male ontbrak Pieter (door werkverplichtingen), waardoor Kenny de barrageplaats bezette.
Na een korte studieronde (drie aanvallen zonder doelpunt) kon Timothy Male als eerste op het blad zetten. Geleidelijk aan nam Male de bovenhand, mede omdat Temse niet kon scoren tegen de goed opgestelde verdediging van Male. Met een verrassende rugworp maakte Joos er 1-5 van en toen al leek de veer bij Temse al gebroken. Een goedspelend Male gaf niets weg en diepte de kloof nog uit. Aan rust stond er al een geruime kloof op het bord.
Male startte de tweede helft met snedige worpen. Een ontmoedigd Temse had niets meer in de pap te brokken. Verdedigend pakte Male praktisch elke bal (Temse had 15 minuten nodig om te scoren in de tweede helft). Wanneer Temse op de koop toe bijna in elke aanval de bal buitengooide speelde Male in een zetel. Voor de statistieken: Male won met 8-25.
De reserven (Christiaan, Jeroen, Pieter W en Matthieu) speelden een prima wedstrijd, maar moesten hun meerder erkennen in Temse(verloren met 1 punt), na een ganse wedstrijd voor te staan. De heren van provinciale wonnen gisteren zonder glans van Maldegem-Donk en de dames moesten pas in de laatste minuten passen voor Maldegem-Donk (ze verloren eveneens met 1 punt)
sportieve groetjes Joos