Male wint van moedig Ichtegem

Male ging tegen Ichtegem op zoek naar zijn 5de zege op rij. De neo-eerste klasser leek op papier een haalbare kaart. In de eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Ichtegem met de wind in de rug weerde zich als een duivel in een doosje en bezorgde Male in die eerste helft een warme middag. Dankzij een geconcentreerde Timothy bleef Male in de wedstrijd en konden de ploegen de tweede helft van vooraf aan beginnen. Het was namelijk 10-10 aan de rust.

De tweede helft waar Male zowel aanvallend als verdedigend sterker ging gaan spelen werd snel in het voordeel van Male beslecht. Na 10 minuten stonden er drie punten verschil op het bord. Ichtegem probeerde tot driemaal toe in 1 minuut een rugworp, maar het leverde niets op. Male, gesteund door de wind, speelde het spel rustig uit. De mooie, tactisch interessante wedstrijd werd in de laatste minuut ontsierd doordat de scheidsrechter tot drie maal toe moest ingrijpen voor te ver lopen.