KJA KBC Male-Atlas Varsenare 26-6

zaterdag 16/09 werd langs de brieversweg de kadetten wedstrijd beslist tussen de Jongens van Male en Varsenare.

In de vroege ochtendzon verschenen voor male 6 spelers en voor Varsenare 4 spelers met hun vergunning voorbij de scheidsrechter van dienst.

Male starte meteen sterk en na een 10 tal minuten was alles al een beetje duidelijk. Male had duidelijk veel meer werpkracht dan Varsenare met hun 3 tweedejaars kadetten in de ploeg. Resultaat al vlug een droge 7-0. Na een kleine onderbreking werden bij Male twee kadetten gewisseld voor 2 miniemen. Toch bleef alles ongeveer het zelfde , Varsenare ook met een miniem bij de vier kon aan de rust enkel de schade beperken tot 13-3.

Na de rust zelfde spelbeeld, Male optimaal gebruik makend van hun aanvalskracht  en Varsenare die verdedigend alles gaven wat ze konden om de schade te beperken. Opniuw 13-3 en na 40 minuten dus 26-6.

Al bij al grote overwinning voor Male , en een zeer leerijke wedstrijd voor de eerstejaarskadetten van Varsenare. Eindconclusie was dat beide coaches zeer tevreden waren met de geleverde prestaties.

Male : Loones Guillaume , Gheselle Sander , Coopman Dimitri , Forton Tsjuddy , Verrecas Wouter en Djedaini Akim

Varsenare : Vermeire Vincent , Vanhoenacker Jarno , Van Ass Boris en Pollet Jonas