1NHA: KRB Loppem-Young Boys Male 15-15

Loppem begon goed aan de wedstrijd, Nick Decorte scoorde al vroeg in de wedstrijd een rugworp, de Young boys speelden goed mee maar doelpunten maken was het probleem, het was dan ook logisch dat Loppem vijf punten voorkwam en die voorsprong tot aan de rust behield vooral dankzij de goede afwerking van Jason De Vooght. Bij Male kon Sybren Sevenhant een paar keer uit tweede worp te scoren zodat er bij 12-7 gerust werd.
De tweede helft verdedigde YB voortreffelijk en Loppem kreeg het aanvallend moeilijk en vond geregeld een balvaste Koen Van Iseghem op de goeie plaats. Ondertussen had YB Male punt na punt de achterstand weggewerkt en wanneer Sander Loppem met een rugworp verraste kwam de 12-14 op het bord. Loppem wisselde nu zijn aanvallers van worp en kon pas na vijftien minuten een eerste maal scoren in de tweede helft. Male voelde de druk toenemen en een paar aanvallende foutjes bij YB zorgden er voor dat Loppem 15-14 voorkwam op twee minuten van het einde. Male moest nu op zoek naar de gelijkmaker en Jonas Bonne scoorde met een schijnbeweging de 15-15.
Voor Male speelden en scoorden: Koen, Jonas 6x, Sybren 3x, Sander 6x
Voor Lopem: Jason 10x, Bjorn 1x, Nick 3x, Steve 1x