20160409 Bekerwedstrijd hogere dames Male - Beitem

De tweede dames ploeg van Male moest het dit weekend in de 1/4 finale opnemen tegen Beitem (2 de klasse) dat 3 punten voorgift kreeg.
Beitem mocht opzetten en zette Male meteen op 4 punten. Bij 1-4 verraste Shauni Sarlet de bezoekers met een listige rugworp, 3-4 en de wedstrijd kon alle kanten op. Met 6-6 tussenstand na een kwartier spelen nam Beitem het heft in handen, kwam 7-10 voor en Male kon enkel de schade beperken en met een 8-10 de rust ingaan.
De tweede helft verliep gelijkopgaand met Male steeds één, maximaal 2 punten voor, een grotere voorsprong zat er niet in, als Verhelst Emma met rugworp de 13 -13 op het bord bracht was het duidelijk dat er een spannend wedstrijdeinde aankwam. Met nog tien minuten te gaan nam Saar De Haes eerste en derde worp en dat zorgde ervoor dat Beitem onder druk kwam te staan,moest achtervolgen en met het kleinste verschil verloor, maar eervol uit de beker verdwijnt. Einduitslag 17-16.

Speelden voor Male: Sarlet Shauni , Sarlet Cynthia, De Haes Saar, Comeyne Liselot en De Knock Hannah
Coach: Compernolle Roland