topmatch 1NDR tegen Heist draait uit op winst na spannende match

1NDR winnen topmatch tegen Heist

De dames van 1NDR speelden vandaag een topmatch. Het geheel was een ware thriller. Het begon met een wat zenuwachtig toch goed begin. Wij scoorden zij scoorden. Het ging heel de eerste helft verder gelijk op en aan de rust was de stand 12-13.

in de tweede helft kantelde de match in ons voordeel met een voet op de lijn bij de tegenstander. Een welkom gelukje waar bij male een goal uit gehaald werd. Met enkele sterk verdedigende acties daarna kwam male een puntje of vier-vijf voor. Daarna ging de match terug even naar een wij eentje zij eentje. Maar de spanning bleef erin zitten. Dan plots kreeg male een rugworp tegen. Mooi gekruld en perfect naast de zijlijn geplaatst. de voorsprong bleek niet meer zo veilig. hierna volgende snel nog twee rugworpen van Heist, gelukkig konden we zelf telkens ook een goal maken en was de match op zijn einde aan het komen. Bij het begin van de laatste minuut stond male 2 puntjes voor. Spannend dus nog met de verhoogde dreiging met de rugworpen. Gelukkig konden wij een slimme aanval spelen met een doel als resultaat waardoor het gevaar geweken was. Heist probeerde nog een rugworp te scoren maar de tijd was om. Eindscore 26-23.
Proficiat dames!

EERSTE NAT. DAMES B