Pupillen: Male - Heist A 14-12

"Spanning deze morgen (26/4/2014) op de velden van krachtbal club Male. Yari, Lowie, Justine, Wannes en Marie-fleur waren volledig klaar voor de strijd.

Ze begonnen heel goed aan de match. Mooi opbouwende worpen en goed afwerken. Ook bij Heist waren ze van het begin goed bij de les. Het ging gelijk op tot Male een dipje had en met de aanval iets te veel wou proberen. We kwamen 4 punten achter. Met een goede rugworp van Marie-Fleur na goed klaarleggen van Lowie kwamen we iets dichter bij.
Aan de rust was het 5-8

In de tweede helft was de snee er eventjes af bij heist. Male profiteerde hier direct van en kwam gelijk. Heist pikte de draad terug op en scoorde een rugworp. Vanaf dan was het tot het einde zeeeeer spannend.
Na een derde worp die Wannes over gooide kon Marie-Fleur een tweede rugworp scoren door snel op de bal te zitten. Het zelfvertrouwen zat er terug volledig in. Met een goede verdediging, oa. ving Yari ze ineens allemaal, kwam male een puntje voor op het fluitsignaal voor de laatste minuut. We konden een bal vangen en zelf nog een goal gaan halen.
Zo was de eindscore 14-12, proficiat pupillen!"