1NA : KRB Jabbeke-KBC Male 10-34

Kris Blomme

Pieter Goeminne

Joos  Anseeuw

Na de studieronde die 8 minuten duurde stond het 3-3, ondermeer door uitstekend verdedigend werk van de thuisdefensie. De bezoekers kwamen eindelijk in hun ritme en scoorden 7 maal op rij zonder een tegendoelpunt te incasseren. Jabbeke vroeg een time-out en die rustpauze had direct succes. Bij de herneming was er direct vuurwerk te zien want direct na de herneming kon Niels Demonie het 4e doelpunt scoren. Het antwoord van Male liet niet lang op zich wachten : Pieter Goeminne was alert op een tweede worp en scoorde met een tweepunter. Jabbeke verzette hemel en aarde maar kon voor de rust nog maar één keer een gaatje in de Male-defensie vinden. Ruststand 5-16.

Bij een 7-20 stand ging Jabbeke 3 maal na elkaar zijn kans om een tweepunter te scoren; Timothy kon de eerste 2 pogingen buiten duwen en de derde poging vliegt rechtstreeks buiten. De wedstrijd kabbelde rustig verder maar de verslaggever kon nog één opmerkelijk feit noteren. Alle Malespelers scoorden het doelpunt dat overeenstemt met hun rugnummer.

Male kan terugblikken op een uitstekend seizoen 2005-2006. Ze wonnen 20 keer, speelden 1 keer gelijk en verloren slechts 1 keer. Er is echter nog geen enkele prijs gewonnen, daarvoor is het wachten op de play-offs.