1NA : Dudzele-Male 18-20

DUDZELE :
Stefaan Proot (linkervleugel)
Birger Snauwaert (laatste man)
Koen Strubbe (barrage)
Mathias Bossaert (rechtervleugel)

MALE :
Timothy Compernolle (laatste man)
Pieter Goeminne (barrage)
Hein Comeyne (linkervleugel)
Christiaan Comeyne (rechtervleugel)

Male kon geen beroep doen op Kris Blomme maar recupereerde Pieter Goeminne en Hein Comeyne. Scheidsrechter Luc Steelandt floot de wedstrijd tussen de nummers 2 en 5 op gang. Na de studieronde (2-2) kende de bezoekers een sterke periode : aanvallend verzorgd en risicoloos spel, steeds mooi afgerond door Timothy Compernolle, gecombineerd met strak verdedigend werk. De aanvallers van Dudzele werden gedwongen om risico's te nemen en zo konden de bezoekers 6 punten uitlopen (4-10). Toen ging Dudzele een versnelling hoger spelen en puntje per puntje werd de kloof gedicht. In de slotminuten van de eerste helft (9-10) werd de rugworp van Birger Snauwaert koelbloedig onderschept en Timothy kon aan de overzijde mooi scoren : ruststand 9-11.

De tweede helft ging lang gelijk op, tot Mathias met een listige rugworp de gelijkmaker kon scoren. Dudzele ging op zijn elan door en kon tot 18-17 uitlopen. Maar Male is gekend voor zijn niet aflatende vechtlust : Hein Comeyne kon met een spectaculaire duik een eerste worp uit stilstand onderscheppen en de bordjes hingen weer gelijk. Wanneer Mathias tijdens de daaropvolgende aanval zijn laatste worp buitengooide bracht Timothy Male zijn ploeg terug op voorsprong (18-19). In de slotseconden probeerde Stefaan Proot met een rugworp de gelijkmaker te scoren maar Hein was attent.