2de kwart voor twee tornooi

Woensdag 28 maart organiseerde KBC Male voor de tweede keer een "kwart voor twee krachtbal"-tornooi.
Dertien pupillen en mikraba's schreven in.  Twee daarvan bracht Sybren mee, ze hadden nog nooit eerder krachtbal gespeeld.
Dit keer pasten we het systeem "maats loten" toe.  Iedereen speelde vier matchen en na elke match werden nieuwe ploegmaats en nieuwe tegenstanders geloot.  Liselot verzorgde de wedstrijdadministratie op overtuigende wijze.  Dirk, Germain en Hein leidden de matchen.  Elke match bestond uit twee sets van 7 minuten.  In elke set was één punt te verdienen.   Hieronder de eindstand:

naam punten
Jasper 5,5
Sofie 5,5
Shauni 5
Sybren 5
Alana 4,5
Cynthia 4,5
Tine 4,5
Alexander 4
Leander 3
Hannah 2,5