2ND Male-Jabbeke 20-16

Male-Jabbeke was een topmatch in 2ND want de nummer drie moest het opnemen tegen de leider. Male begon uitstekend zonder kapitein Liselot. Met o.a. een rugworp van Charlot stond er in geen tijd een verrassende 8-1 stand op het bord. Dan herstelden de bezoekers het evenwicht en in de laatste minuut hingen de bordjes terug gelijk. Maar toen was het de beurt aan Eva om haar rugworp te scoren zodat Male met een 13-11 stand kon gaan rusten.

Male, gedragen door de wind, begon sterk aan de tweede helft en kon uitlopen tot 18-14. En de volgende 10 minuten kon niemand meer scoren. Male speelde verstandig 1-2-3 waarbij de laatste worp van op de middellijn moest genomen worden. Beide ploegen scoorden in de eindfase nog tweemaal zodat Male won met 20-16.

Male: De Knock Eva (3), Comeyne Liselot (5), Van Bosstraeten Charlot (9), Comeyne Sofie (3), Deforche Jessie

Jabbeke: Viane Ella (4), Verschelde Sylvie (7), Seye Evelien (3), Depree Jenske, Doom Ilse (2)