1NA : Beitem-Male 16-29

Male begon met zijn ondertussen vertrouwde viertal aan de wedstrijd in Beitem: Timothy Compernolle, Kris Blomme, Pieter Goeminne, Joos Anseeuw. Ondanks een bliksemsnelle start van Male was het Beitem die het eerste doelpunt kon maken. Male had toen al twee worpen aan de lijn gemist (eentje te ver, eentje zijdelings afgeweken?!). Door schitterend verdedigend werk kon Beitem niet profiteren van de Maalse foutjes. Na een minuut of vijf kwam Male in zijn aanvallend spel en had Beitem het moeilijk om bij te benen. De 2 - 1 die toen op het bord stond veranderde in 2 - 5. Male had zijn trein duidelijk op het juiste spoor gekregen. Tegen de rust stond er dan ook een verschil van zeven punten op het bord.
De tweede helft begon net zo furieus als de eerste. Het snelle tempo werd met wisselend succes door beide ploegen in doelpunten omgezet. De wissels die Beitem toen nog deed, bleken niet genoeg om het tij te doen keren en Male won uiteindelijk vlot met 16 - 29 van een moedig Beitem. (JA)