dames Beveren-Male 19-27

Met de dames mochten we de voorlaatste match van het seizoen naar Beveren.  ZAK Beveren - KBC Male.  KBC (kracht bal club) als voorvoegsel mag dan wat ordinair zijn maar ik verkies het toch boven ZAK (zonder ambitie krachtbal).  Want zeg nu zelf, een béétje ambitie kan toch geen kwaad.  Zelfs Dirk moet er toch een beetje hebben.   Hoe zou hij er anders in slagen om met zo'n grote regelmaat verslagen te schrijven van de matchen van Beveren?
De match:
Een prachtig zonnetje, een mooi krachtbalveld, een goed gezinde scheidsrechter, een sympthieke thuisploeg.  Wat moet je meer hebben?  Een overwinning natuurlijk.  Zonder Janne maar met Heleen, Ellemie, Liselot en Eva startte Male aanvallend goed.   Maar ook Beveren kwam telkens tot scoren.  En zo ging het bijna de hele match door.  Aan beide zijden werd veel gescoord, niettegenstaande het trage spel door de steeds ver doorrollende bal op het grote terrein.  Aan de rust was het 9 - 12.  Het Maals viertal zag een overwinning binnen bereik, ondanks de kleine voorsprong.  Ida & An bleven echter goed aanvallen.  Ellemie moest met vele ballen buiten gaan.  Gelukkig bleek de verdediging van Beveren niet zo goed te werken.  Al lachend speelde Male de match uit en met nog een rugworp van Heleen en een goaltje van Eva werd het toch nog 19 - 27.  (HC)