1NA : Aalst-Male 9-21

MALE :
Compernolle Timothy (laatste man)
Goeminne Pieter (barrage)
Blomme Chris (rechtervleugel)
Comeyne Hein (linkervleugel- en laatste man)
Comeyne Christiaan (linker- en rechtervleugel)

AALST :
Boghaert Maarten (linker- en rechtervleugel)
Neckerbroeck Bart (laatste man)
Brouckaert Joris (linkervleugel)
Schollaert Gunther (barrage)
Vanoudenhove Ignace (rechtervleugel)

Male begon met dezelfde vier die vorige week wonnen in Dudzele. Bij Aalst ontbrak Gunther Nerinckx. De wedstrijd begon vrij gelijkopgaand maar vanaf de 1-1 stand hield Timothy zijn doelgebied quasi ongeschonden : de thuisploeg kwam voor de rust nog amper 2 keer tot scoren. Aanvallend kwam Male er telkens goed uit via snedige tweede worpen van Pieter Goeminne, telkens mooi afgewerkt door Timothy Compernolle. Ruststand 3-9.

In de tweede helft veranderde heel weinig aan het spelbeeld. Halfweg de tweede helft, bij een 3-15 stand, moest Timothy Compernolle de wedstrijd staken toen hij zijn duim bezeerde tijdens een verdedigende actie bezeerde. Kris Blomme kwam in op de rechtervleugel en Hein Comeyne verhuisde naar achteren. Beide ploegen konden nog elk 6 keer scoren maar toen het eindsignaal weerklonk had niemand veel reden tot juichen.