1NA : Male-Temse 35-10

Kris Blomme

Pieter Goeminne

Joos Anseeuw

Temse maakte de verplaatsing naar Male niet alleen zonder Erwin De Block maar ook zonder motivatie. De thuisploeg kon zeer gemakkelijk uitlopen naar 6-0. Toen verslapte de concentratie en Temse kon enkele malen na elkaar scoren. Het was niet meer dan een opflakkering want de thuisploeg was zowel aanvallend als verdedigend superieur. Ondanks het feit dat Temse in het spel duidelijk onderlag bleven de bezoekers een toonbeeld van fairplay; op geen enkel moment werd er meegedaan aan het ergerlijk tijdrekken dat de laatste maanden zoveel te bewonderen is op onze krachtbalvelden, door bv. over de bal te springen zodat hij nog 20 meter verder rolt. De overbodige tweede helft zorgde voor eenzelfde spelbeeld zodat de spelers en de verkleumde supporters vooral geïnteresseerd waren in de resterende tijd op de wedstrijdchrono.