2NHA Male-Ichtegem 16-22

Male was vastbesloten om zijn derde overwinning van het seizoen te behalen maar begon aarzelend aan de wedstrijd. Dit werd direct afgestraft door de sterke bezoekers (1-6 na 10 minuten). Male knokte zich terug tot 4-6 maar onder impuls van een sterke Jelle Jonckheere en een rugworp van Ward Candaele kon Ichtegem een comfortabele 6-14 ruststand behalen.

Met de wind in de rug kon Jeroen Neirinck enkele malen succesvol afwerken zodat Male voor de tweede maal terugkwam tot 11-14. De thuisploeg geloofde terug in zijn winstkansen maar Ichtegem bleef rustig zijn aanvallen afwerken en liep zelfs nog verder uit.

Male: Jonathan Leliaert (barrage, 1e worp), Jeroen Neirinck (rechtervleugel, 1e en 3e worp), Matijs Gheselle (barrage en rechtervleugel, 2e worp), Christiaan Comeyne (linkervleugel), Sander Gheselle (laatste man)

Ichtegem: Jelle Jonckheere (barrage, 1e en 3e worp), Mario Vermandere (linkervleugel, 2e worp), Ward Candaele (rechtervleugel en 2 rugworpen), Wouter Casteleyn (laatste man en 1 rugworp)